VOETBALVERENIGING SV VECHTZOOM

Mooi voetbal met een lach op je gezicht!

Welkom! Lees hieronder meer over onze vereniging, het beschikbare aanbod en het lidmaatschap

Onze vereniging

SV Vechtzoom bestaat sinds 2016 en is er voor iedereen die van voetbal houdt. We worden elke training beter en willen iedere wedstrijd winnen. Maar we maken vooral heel veel plezier met elkaar. Daarom spelen we in de kleuren van het Braziliaanse elftal: mooi voetbal met een lach op je gezicht! Denk maar eens aan Socrates, Garrincha, Romario, Ronaldinho en Marta.

IMG-20220612-WA0003
IMG-20220505-WA0007

EEN PRACHTIG SPORTPARK

We beschikken over 2 verlichte voetbalvelden, waarvan 1 van kunstgras. In 2021 hebben onze vrijwilligers een prachtige nieuwe kantine gerealiseerd waar we hartstikke trots op zijn. Vanaf onze terras kijk je uit over de prachtige groene omgeving van de Vecht. We werken veel samen met onze buren van Hockeyclub UNO en frisbeevereniging UFO. 

JEUGD

In onze goed georganiseerde jeugdafdeling voor jongens en meisjes maakt het niet uit hoeveel talent je hebt. Onze bevlogen jeugdtrainers en de buurtsportcoach van SportUtrecht hebben oog voor iedereen. Je kunt bij ons terecht als je 5 jaar oud bent en we hebben teams in alle leeftijdsgroepen. Meisjes t/m 12 jaar spelen bij ons gewoon mee met de jongens, zoals dat door de KNVB wordt aanbevolen. Voor kinderen van 5 en 6 hebben we de Kabouters. Die trainer een keer per week en spelen nog geen competitie. Dit is de perfectie manier om kennis te maken met voetbal.

SENIOREN

In onze seniorenteams gaan vriendschap en fanatisme hand in hand. We spelen zaterdagcompetitie en omarmen je graag in een van onze teams als bij jou plezier ook op 1 staat! Naast competitieteams hebben we ook regelmatig open voetbalavonden voor iedereen uit de buurt. Lekker in beweging en leuke mensen ontmoeten. Iedereen is welkom.

Kennismaken, lid worden en contributie

Kennismaken

Kinderen en volwassenen kunnen altijd eerst even proberen of de club bij jou past. Mail je naam en leeftijd naar info@svvechtzoom.nl en dan hoor je wanneer je mee kunt doen.

Lidmaatschap

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij ons voetballen. We starten bij de kabouters en hebben daarna teams voor alle leeftijden. Daarnaast hebben we ook een trainingslidmaatschap voor kinderen en volwassenen die alleen willen trainen. Zij trainen mee in een team maar spelen geen wedstrijden.

Aanmeldformulier

Download het aanmeldformulier. Deze kun je op woensdagmiddag tussen 17:00 en 18:00 langs brengen op de club of mailen naar info@svvechtzoom.nl. We nemen dan contact met je op om kennis te maken en de inschrijving af te ronden.

Contributie

Klik hieronder voor een overzicht van de contributie. Je kunt bij ons terecht met een U-pas. Bovendien kunnen we helpen bij het terugvragen van kosten voor sportkleding, via het Jeugdsportfonds. Neem contact met ons op als je hier mee over wilt weten. Iedereen kan bij ons meedoen!

IMG-20220121-WA0003
IMG-20220612-WA0005
IMG-20220612-WA0002

Organisatie

SV Vechtzoom heeft een kleinschalige en informele vrijwilligersorganisatie. Naast 3 bestuursleden zijn er coördinatoren voor ondermeer senioren, jeugd, de bar en het ontvangst van nieuwe leden. We houden van persoonlijk contact en kennen de leden en ouders bij naam. Je kunt bijvoorbeeld op woensdagmiddag en zaterdagochtend altijd langskomen op het park om kennis te maken of iets te vragen over de club.

Een club van betrokken spelers en ouders!

Ons sportpark is een sociale, veilige en positieve omgeving. Iedereen draagt hier aan bij. Spelers hebben teamspirit en respect voor de tegenstander en scheidsrechter. Op onze club gelden deze gouden regels. Ouders spreken samen met de trainer af hoe ze team van hun kind kunnen helpen. En supporters zorgen voor een leuke sfeer langs de lijn. We zijn een club van 100% vrijwilligers en hebben ieders inzet nodig. 

CONTACT

Sportpark Vechtzoom
Rio de Janeirodreef 203
3563 VS Utrecht
info@svvechtzoom.nl
030-6628229